Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Al denk je dat je niet creatief bent,
met een paar stempels,
maak je al de mooiste kaarten.

 

Bij de Kroonluchter – Stamps & Stationery vind je van alles om je eigen creativiteit vorm te geven. Wij verkopen stempels, inkt, kaarten en stationery. Daarnaast geven we ook workshops stempelen. Onze artikelen zijn te koop via onze webshop, na afloop van de workshops en tijdens de openingstijden van het atelier.

Tijd voor ontspanning, iets nieuws, iets gezelligs. Ontdek hoe leuk het is om zelf dingen te creëren! We vergeten vaak hoe leuk het is om bezig te zijn met dingen die ons ontspanning en plezier geven. Met een paar stempels kan je al verschillende ontwerpen maken. Bedenk een nieuwe compositie, gebruik andere kleuren of voeg een tekstje toe. Je kan kaarten stempelen, maar je kan ook cadeaulabels en pakpapier bestempelen om zo een uniek cadeau aan iemand te geven. Met de producten van de Kroonluchter kan je zelf aan de slag met stempels, thuis of tijdens een workshop.

 

Workshop Stempelen

Een stempelworkshop bij de Kroonluchter duurt ongeveer 2.5 uur. We gaan aan de slag met het stempelen van 5 A6 kaarten met envelop en 10 cadeauhangers. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, waardoor er genoeg tijd is om iedereen persoonlijke aandacht te geven en te helpen als het nodig is.

We beginnen de workshop met uitleg en koffie of thee met iets lekkers. Daarna is het tijd om wat te oefenen en ervaring te krijgen met de techniek van het stempelen. We werken met rubber stempels en pigment inkt. Vervolgens gaan we aan het werk met het stempelen van de kaarten en cadeauhangers. We sluiten gezamenlijk af met een drankje terwijl we nog even wachten tot alle creaties gedroogd zijn.

De workshops hebben verschillende thema’s. We stempelen bijvoorbeeld kaarten voor Kerstmis, Pasen of een verjaardag. De data en thema’s van de workshops zijn te vinden op de kalender. De workshops zijn ideaal om iets te vieren, voor een vrijgezellenfeestje of voor een babyshower. Daarnaast geven we ook workshops op afspraak. Neem daarvoor contact op via info@dekroonluchter.com. De workshops worden gegeven in het pakhuis aan de Enschedesestraat 86. De workshop ruimte ligt op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken. Er is geen pinautomaat aanwezig.

 

Over mij

Mijn naam is Ilone Kroezen en ik ben de eigenaresse van de Kroonluchter. Al van jongs af aan was ik bezig met tekenen, schilderen en ontwerpen. Het was altijd mijn doel om ontwerpster te worden, maar ik besloot om te studeren aan de HEAO. Mijn voorliefde voor reclame en tijdschriften bracht mij uiteindelijk bij uitgeverij VNU in Amsterdam, waar ik veel heb geleerd over design, teksten, verkoop en marketing. Na wat omzwervingen en fulltime moederschap besloot ik om na de opleiding bloemist aan het AOC mijn eigen bedrijf De Kroonluchter Groendecoraties te beginnen. Ik heb jarenlang workshops bloemschikken gegeven en verkocht daarnaast ook woonaccessoires en stationery.

Met De Kroonluchter – Stamps & Stationery hoop ik nu ook anderen te inspireren om mooi papierwerk te maken. Ik geef workshops stempelen in mijn atelier in Hengelo en verkoop de benodigde materialen om ook thuis aan de slag te kunnen. Ik heb veel ideeën voor het maken van mooie kaarten, cadeaulabels, slingers en kalenders en ik deel deze ideeën graag met anderen!

Ik hoop je te zien bij een van de workshops, tijdens de openingstijden van het atelier of in de webshop!

 

IMG_2309