Over de Kroonluchter

Bij de Kroonluchter – Stamps & Stationery vind je van alles om je creativiteit vorm te geven. Wij verkopen stempels en inkt van Perlenfischer, stationery van Studio Stationery, bakkersgaren van Garn & Mehr, kaarten van Charlotte Sophie, washi tape van MT Masking Tape, glitterlijm van Ranger Stickles en verschillende accessoires voor het stempelen. We geven ook workshops stempelen. Onze artikelen zijn te koop via onze webshop en na afloop van een workshop.

Workshops Stempelen

Tijdens een stempelworkshop bij de Kroonluchter ga je aan de slag met het stempelen van kaarten en cadeauhangers. De workshops in het atelier zijn geschikt voor maximaal 6 personen en duren ongeveer 2,5 uur. De workshops worden gegeven in het pakhuis aan de Enschedesestraat 86. De workshopruimte ligt op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken.

We beginnen de workshop met uitleg en koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens gaan we aan het werk met het stempelen van kaarten, enveloppen en cadeauhangers. We werken met rubberstempels en inkt van Perlenfischer. Terwijl we wachten tot alle creaties droog zijn, sluiten we af met een drankje.

De data voor de eerstvolgende workshops zijn te vinden in de webshop. De Kroonluchter kan ook workshops op afspraak verzorgen voor maximaal 15 personen, leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of een babyshower. 

Over Mij

Mijn naam is Ilone Kroezen en ik ben de eigenaresse van de Kroonluchter. Al van jongs af aan was ik bezig met tekenen, schilderen en ontwerpen. Het was altijd mijn doel om mediavormgever te worden, maar ik besloot om te studeren aan de HEAO. Mijn voorliefde voor reclame en tijdschriften bracht mij uiteindelijk bij uitgeverij VNU in Amsterdam, waar ik veel heb geleerd over design, teksten, verkoop en marketing. Na wat omzwervingen en fulltime moederschap besloot ik om na de opleiding bloemist aan het AOC mijn eigen bedrijf De Kroonluchter Groendecoraties te beginnen. Ik heb jarenlang workshops bloemschikken gegeven en verkocht daarnaast ook woonaccessoires en stationery.

Met De Kroonluchter – Stamps & Stationery hoop ik nu ook anderen te inspireren om mooi papierwerk te maken. Ik geef workshops stempelen in mijn atelier in Hengelo en verkoop de benodigde materialen om ook thuis aan de slag te kunnen. Ik deel mijn ideeën voor het maken van mooie kaarten, cadeaulabels en ander papierwerk graag met anderen!

Ik hoop je te zien bij een van de workshops of in de webshop!

Atelier

Het atelier van de Kroonluchter bevindt zich aan de Enschedesestraat 86 in Hengelo. Hier worden workshops gegeven voor maximaal 6 personen en vind je alle materialen om thuis zelf aan de slag te kunnen. Kom gezellig een keer langs!

deKroonluchter
Atelier De Kroonluchter